4 nyheter i Snapchat

Snapchat har vært et av de største sosiale mediene lenge nå og har blitt mer og mer kreative med tiden. Mange mener snapchat vil dø, men vi kan se at de som allerede er snapchat brukere forblir snapchat brukere. Hvis Snapchat skal kunne fortsette å vokse og ikke bli drept av Instagram er de nødt til å komme i forkjøpet på kreative og innovative ideer og det er nettopp det de gjør nå. Personlig mener jeg at som forbruker av Snapchat og Instagram, har de begge to helt forskjellige fordeler, men det kan vi prate om en annen gang. I natt har i alle fall Snapchat rullet ut 4 nye verktøy som skal gjøre snappene dine enda kulere. Alt fra viskelær( eller sulk som jeg kaller det) til tegning med emojis.

1. Evige snaps

Ta det helt med ro. Bildene vil ikke være tilgjengelig for alltid, men du kan utvide varigheten over 10 sekunder. Mulighetene du da har er 1-10 sekunder, eller evig. Altså til mottaker trykker videre eller lukker appen. Dette gjelder både bilder du legger på mystory og sender til enkeltpersoner.

2. Video med loop

Tidligere hadde du tidsbegrensning på video som på bilder, men nå er det endelig her! Video med loop folkens!! Dette kan da sammenlignes til en viss grad med instagrams boomerang som har blitt en kjempetrend. Du har muligheten til at video skal spilles en gang eller loopes evig til personen du sender til trykker eller lukker appen.

3. Tegn med emojis

En annen ny ting snapchat har rullet ut er tegning med emojis. Det du gjør er i realiteten er å bytte ut fargestiften med et maskingevær ladet med emojis. Maskingeværet følger fingeren din og åpner opp for nye kreative måter å krydre snappene på. Du har ikke alt for mange emojis å velge mellom, men jeg lover deg, det går helt fint.

4. Den magiske sulken (Viskelær..)

Tidligere fikk vi utdelt muligheten til å klippe og lime. Vi kunne markere fjes for å klippe de ut og lagre dem til utklippstavlen slik at vi kunne bruke de senere. Nå har dette verktøyet fått en ny kompis. Du kan nå markere akkurat som med det gamle verktøyet, men istedenfor at det blir klipt løs, blir det nå visket ut. Snapchat fjerner det du markerte og erstatter det med omgivelser appen tror passer. Personlig tror jeg denne funksjonen trenger litt finjuseringer ettersom at fjeset mitt endte bare opp med å bli omorganisert.

Spørsmålet nå er vel hvor lenge det går før Instagram kommer med emojitusj og magisk viskelær..

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *